Homepage

Financiers

Ben je als gemeente op zoek naar hoe kleinschalige zorg de oplossing kan zijn voor bijvoorbeeld (jong)volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt of juist een goede plek voor uithuisgeplaatste kinderen? We komen graag in gesprek om mee te denken over lokale oplossingen.

Landelijk netwerk

Met meer dan 140 gezinshuizen, kleinschalige woonvormen, werk- en zorginitiatieven gericht op de ontwikkeling van (jong)volwassenen, brengen wij kennis en kunde mee over verschillende facetten van kleinschalig zorgaanbod. Onze zorgondernemers zijn door heel Nederland gevestigd, waardoor we samenwerken met verschillende gemeenten. We brengen onze kennis vanuit het landelijk netwerk graag mee om tot oplossingen te komen, die ervoor zorgen dat de mensen de zorg krijgen die ze verdienen.

Onze franchiseformule

Binnen onze franchiseformule worden zorgondernemers getoetst op kwaliteit van zorg en ondernemerschap. Voor ons is deze combinatie van belang voor het bieden van excellente zorg aan de mensen voor wie je zorg verleent. Al onze zorgondernemers werken met een erkend kwaliteitsmanagementsysteem en ondergaan meerdere audits per jaar, om de hoge mate kwaliteit van zorg te kunnen garanderen. Doordat onze franchiseformule erg breed is en we meerdere takken van zorgaanbod kunnen realiseren, is ons concept toe te passen in iedere gemeente.

Midden in de samenleving

Voor ons is het belangrijk dat de zorgondernemers midden in de samenleving staan. Onderdeel zijn van de lokale maatschappij en een zo normaal mogelijke zorgcontext bieden. Alles vanuit het oog op kleinschaligheid en zorggeld wat naar zorg gaat.

Driestroom

Met Driestroom staat er een erkende zorginstelling achter de zorgondernemer die de kwaliteit van zorg waarborgt. En de samenwerking en afstemming met de gemeenten faciliteert. Hierdoor ontstaat er een driehoeksverhouding die ervoor zorgt dat men met elkaar dezelfde taal spreekt en zich inzet voor goede zorg.

Starten als zorgondernemer?We beantwoorden al je vragen