Starten als zorgondernemer

Jij en jouw droom

Sta jij voor kleinschalige zorg en heb jij passie voor het ondersteunen en begeleiden van mensen met een zorgvraag. Altijd al gedroomd van een eigen zorgonderneming, maar nog niet de stap durven zetten? Met jouw werkervaring heb je een eigen visie op zorg ontwikkeld, die je in samenwerking met Driestroom vorm wilt geven. Bij Driestroom bouwen we samen met jou verder aan een unieke zorgonderneming die helemaal bij je past.

Samenwerken aan een zelfstandige onderneming

Als partner ondersteunen we jou in je zelfstandig ondernemerschap. Wij bieden transparantie en betrouwbaarheid, waarmee jij kwaliteit kunt bieden op zorg en bedrijfsvoering. Samen realiseren wij jouw onderneming. Driestroom biedt mogelijkheden om je eigen zorgonderneming te starten binnen de landelijke richtlijnen en criteria.

DSH TOF - FRANK & LEON.jpg

Bewuste keuze voor ondernemerschap

Wat hebben al onze zorgondernemers gemeen? Ze zijn stuk voor stuk bevlogen en hebben een gedeelde visie op zorg. Het zijn zorgondernemers die het beste uit zichzelf halen om zich verder te ontwikkelen. Allen met een bewuste keuze voor ondernemerschap in samenwerking met Driestroom. En de betrokkenheid en expertise van Driestroom zien als kans, om samen hun ideeën over zorg verder vorm te geven. Zo creëren ze een betekenisvolle plek in de samenleving voor de mensen die zij ondersteunen.

Ik ben wel zelfstandig ondernemer, maar ik ben niet alleen

Starten als zorgondernemer?We beantwoorden al je vragen