Zorgondernemerschap

Unieke zorgconcepten

Ons doel is om zorgverleners met een droom de ruimte te geven om op hun eigen manier zorg in te vullen. We zijn begonnen met gezinshuizen. Dit heeft zich ontwikkeld naar woonvormen voor kinderen en (jong)volwassenen. Daarnaast bieden we zorg in een kleinschalig verblijf als alternatief voor jeugdzorg (KAR). Op het gebied van Werk en ontwikkeling zijn er mogelijkheden tot locaties met participatieplekken.

Aan de slag met wat bij jou past

Het zorgondernemerschap komt in verschillende vormen. Je gaat aan de slag binnen een uniek concept dat als zorgondernemer bij jou past. En je krijgt de ruimte om zorg op jouw eigen manier in te vullen. Kies je voor ondernemen binnen een woonvorm? Dan kan dit in de vorm van Driestroomhuizen of Wonen 18+.

Kleinschalig alternatief voor residentiele zorg (KAR)

Als alternatief voor residentiele zorg, bieden we jongeren met een complexe zorgvraag een plek binnen onze kleinschalige zorgondernemingen. Ook wel kleinschalig alternatief residentiele zorg (KAR) genoemd.

Betekenisvolle werk- of participatieplek

Als zorgondernemer binnen Werk en ontwikkeling bied je betekenisvolle werk- en participatieplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Starten als zorgondernemer?We beantwoorden al je vragen