Samenwerken

Jouw visie en onze belofte

Samen kijken we naar jouw droom en visie en naar de mogelijkheden. We denken mee en kijken wat bij jou past. Jouw droom over zorg is onze passie en samen gaan we kijken hoe dat te realiseren.

Kijken naar mogelijkheden

Door een combinatie van samenwerking, flexibiliteit, ontzorgen en duidelijke richtlijnen, biedt Driestroom een aantrekkelijke mogelijkheid voor zorgprofessionals met ondernemersambities om een eigen zorgonderneming te starten binnen een ondersteunende en betrouwbare franchiseorganisatie.

De voordelen op een rij

1

Ondersteuning bij zelfstandig ondernemerschap

Driestroom biedt jou als zorgondernemer ondersteuning en een helder kader, waardoor jij je kunt focussen op het verlenen van zorg. Met hart en handen, zonder continu te twijfelen aan jouw aanpak.

2

Duidelijke richtlijnen en kaders voor kwaliteit van zorg

Hoewel er ruimte is voor autonomie en ondernemerschap, zijn er duidelijke richtlijnen en kwaliteitseisen waarbinnen je als zorgondernemer opereert. Dit zorgt voor betrouwbaarheid en kwaliteit van zorg.

3

Flexibiliteit in zorgconcept

Het concept van Driestroom biedt de mogelijkheid voor aanpassingen en veranderingen in het zorgaanbod. Afhankelijk van bijvoorbeeld veranderingen in de behoeften van de mensen die we ondersteunen, leeftijdsgroepen of jouw persoonlijke ambities.

4

Menselijke verbinding en ontzorgen

We bieden je een uitgebreid pakket aan ondersteuning en faciliteiten. Waaronder een vertrouwenspersoon, kwaliteitsfunctionaris, accountants en juristen, om jou als zorgondernemer te ontzorgen en te ondersteunen bij het voldoen aan kwaliteitseisen.

5

Ruimte voor individuele ambities en doelen

We werken samen met aspirant-ondernemers, om een passende aanpak van ondernemen te vinden binnen de geldende wet- en regelgeving. Hierdoor is er onder meer ruimte voor individuele ambities en doelen.

Starten als zorgondernemer?We beantwoorden al je vragen