Starten als zorgondernemer

Ben ik geschikt?

Jij durft de uitdaging aan te gaan om een zorgonderneming te starten en een bijdrage te leveren binnen de kleinschalige zorg. Je beschikt over reflectief vermogen en bent standvastig, transparant en betrouwbaar. Met passie zet je je dagelijks in voor de mensen die je ondersteunt.

Aan welke criteria moet ik voldoen?

Naast dat je past bij het zorgondernemerschap, zijn er eisen waaraan je minimaal moet voldoen.

  • Minimaal 1 van de ondernemers is in het bezit van een diploma van een zorggerelateerde opleiding op minimaal mbo 4-niveau (voor Driestroomhuizen) of hbo-niveau (voor Wonen 18+ en KAR).
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring met de doelgroep.
  • Je hebt een eigen visie op het bieden van zorg.
  • Je kiest bewust voor een ondernemerschap binnen een samenwerking met Driestroom en wilt onderdeel zijn van een collectief.
We zijn van start gegaan met zes mensen die in een grote, reguliere instelling niet uit de verf zouden komen. Wij boden een kleiner verband en een huiselijker sfeer, waardoor niemand ondersneeuwde.
Robine en Leonie van Driestroomhuis Natuurlijk Bijzonder

Dinsdag 25 juni om 20:00Webinar

Ben jij een zorgprofessional en wil je meer weten over het starten van een gezinshuis bij Driestroom? Schrijf je dan in voor onze informatieve webinar!

Tijdens dit online webinar krijg je uitgebreide informatie over wat een gezinshuis bij Driestroom precies inhoudt. Je leert over de visie en missie van Driestroom, de ondersteuning die je kunt verwachten, en de stappen die je doorloopt om zelf een Driestroomhuis op te zetten.

Samen met Driestroom

Kies jij voor samenwerken met Driestroom, dan kies je voor kwaliteit van zorg met transparantie op bedrijfsvoering. Samen creëren we kansen, mogelijkheden en meerwaarde voor de mensen wij ondersteunen. Dit betekent dat je staat voor kleinschalige zorg en oog hebt voor je omgeving. Met onze ondersteuning kan jij je als zorgprofessional volledig richten op de zorg en jouw zorgonderneming. Driestroom zorgt voor de systemen, de zorgcontractering, de ondersteuning om transparant te kunnen zijn naar zorgfinanciers en houdt toezicht op de kwaliteit van zorg.

Starten als zorgondernemer?We beantwoorden al je vragen