Zorgondernemerschap

Wat houdt het in

Als zorgondernemer heb jij een zelfstandige onderneming die jij, met een eventuele partner, leidt onder de paraplu van Driestroom. Jij richt je op de zorg, wij zorgen voor de systemen, zorgcontractering, ondersteuning en houden toezicht op de kwaliteit op zorg. We werken met zorgondernemers die het beste uit zichzelf halen om van betekenis te zijn voor een ander.

De franchiseformule

Ons concept bestaat uit kleinschalige zorgondernemingen die door middel van een franchiseconstructie verbonden zijn aan Driestroom. Zelfstandig ondernemerschap en de ruimte om zelf keuzes te maken, is waar wij voor staan. We werken daarom met unieke zorgondernemers die heel goed voor ogen hebben wat kwaliteit van zorg inhoudt. Voor ons zit goede zorg in de mens en niet in de systemen. We zijn warm, meelevend en als het nodig is, zijn we de kritische sparringspartner. We zijn dichtbij en betrokken. We staan naast je en gaan samen voor de zorg waar jij in gelooft. Zorg waarin de zorgverlener en de zorgvrager zichzelf kunnen zijn en zichzelf kunnen ontwikkelen.

Alles draait om het verbinden van 'de juiste mensen', met het hart op de goede plaats én als ondernemer dit avontuur willen aangaan
Theo van SluisveldInstroommanager Driestroom

Dinsdag 25 juni om 20:00Webinar

Ben jij een zorgprofessional en wil je meer weten over het starten van een gezinshuis bij Driestroom? Schrijf je dan in voor onze informatieve webinar!

Tijdens dit online webinar krijg je uitgebreide informatie over wat een gezinshuis bij Driestroom precies inhoudt. Je leert over de visie en missie van Driestroom, de ondersteuning die je kunt verwachten, en de stappen die je doorloopt om zelf een Driestroomhuis op te zetten.

Verbonden met Driestroom

Als zorgprofessional gelieerd aan Driestroom, kan je je volledig richten op de zorg van de mensen die binnen jouw zorgonderneming wonen of participeren. Wij zorgen voor de systemen, de ondersteuning om transparant te kunnen zijn naar financiers en we houden toezicht op de kwaliteit van zorg.

Starten als zorgondernemer?We beantwoorden al je vragen