Terug naar nieuws

Nieuwe zorgonderneming: Driestroomhuis Linked

2024-09-16
  • Ondernemerschap

Op maandag 2 september hebben we Michel en Miranda mogen verwelkomen als nieuwe zorgondernemers bij Driestroom. Samen bieden zij plek aan kinderen en jeugdigen in hun Driestroomhuis Linked!

Een mooie vervolgstap

Michel en Miranda zijn al vanaf 2019 werkzaam als gezinshuis. Beide hebben ervaring in de zorg en Michel ook als ondernemer. Een mooie combinatie om nu een volgende stap te zetten.

In de afgelopen 4,5 jaar hebben we als gezinshuisouders gewerkt in loondienst. We willen investeren in onze eigen ontwikkeling, zowel op kennisniveau, maar zeker ook als het gaat om vaardigheden.
Michel en Miranda, zorgondernemers Linked

Verdieping en ontwikkeling

In hun gezinshuis bieden ze 4 gezinshuisplekken en 2 plekken gericht op zelfstandigheid. Vanuit de kleinschaligheid voor kinderen om zelfredzaam te worden en houvast te bieden waar nodig. Met het perspectief om te groeien en jezelf te ontwikkelen als persoon.

Michel en Miranda: “In de afgelopen 4,5 jaar hebben we als gezinshuisouders gewerkt in loondienst. We willen investeren in onze eigen ontwikkeling, zowel op kennisniveau, maar zeker ook als het gaat om vaardigheden. Dit geeft verdieping in onze werkwijze en mogelijkheid om zelf te ontwikkelen. Iets waar wij blij van worden en waarmee we indirect ook de jeugdigen weer een dienst bewijzen. Bij Driestroom hebben we dit gevonden en we kijken daarom erg uit naar de samenwerking.”

Starten als zorgondernemer?We beantwoorden al je vragen

Driestroom onderneemt Ritchie van Laren